2009. február 11., szerda

Onyutha Judit menüjét légiesen szervírozta



Onyutha Juditnak nincs nagy gyakorlata a főzésben, ez meg is látszott, már az elején. A vendégek 15 pontra értékelték a vacsoráját.


Érdekesen kezdődött a hagymaleves...... igy kell ennek kinézni?- érdeklődött a "kiskukta"



Menü:


Előétel: Hagymakrém leves

Recept:
Tejszínes hagymakrémleves

Hozzávalók:
5-6 fej közepes vöröshagyma,
1-2 fej fokhagyma,
1,5 l húsleves (2 leveskockából),
2 dl tejszín,
1 kanál liszt,
tárkony,
bors,
petrezselyem,
pirítós kenyér,
reszelt sajt

Elkészítése: A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, és kevés
Olajon, víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ha kész, összeturmixoljuk, majd
visszatöltjük a lábasba. Rászórjuk a lisztet, elkeverjük majd felöntjük a
húslevessel és a tejszínnel,ízesítjük a fűszerekkel, és egyet forralunk
rajta. Megpirítjuk a kenyeret, rátesszük a forró levesre és megszórjuk
reszelt sajttal.

Forrás: mindmegette.hu



Főétel: Pulyka brassói







Desszert: Gyümölcssaláta




Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Mit főztek a sztárok a Hal a tortán-ban? ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO