Onyutha Judit menüjét légiesen szervírozta
Onyutha Juditnak nincs nagy gyakorlata a főzésben, ez meg is látszott, már az elején. A vendégek 15 pontra értékelték a vacsoráját.
Érdekesen kezdődött a hagymaleves...... igy kell ennek kinézni?- érdeklődött a "kiskukta"
Menü:
Előétel: Hagymakrém leves
Recept:
Tejszínes hagymakrémleves
Hozzávalók:
5-6 fej közepes vöröshagyma,
1-2 fej fokhagyma,
1,5 l húsleves (2 leveskockából),
2 dl tejszín,
1 kanál liszt,
tárkony,
bors,
petrezselyem,
pirítós kenyér,
reszelt sajt
Elkészítése: A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, és kevés
Olajon, víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ha kész, összeturmixoljuk, majd
visszatöltjük a lábasba. Rászórjuk a lisztet, elkeverjük majd felöntjük a
húslevessel és a tejszínnel,ízesítjük a fűszerekkel, és egyet forralunk
rajta. Megpirítjuk a kenyeret, rátesszük a forró levesre és megszórjuk
reszelt sajttal.
Forrás: mindmegette.hu
Seja o primeiro a comentar
Megjegyzés küldése