2009. február 3., kedd

Zana József menüje



Zana József egyszerű, de ízletes ételeket készített vendégeinek





Menüje:


Előétel:

Lengyel tojás

Recept:
Hozzávalók:
6 db tojás
1 csokor újhagyma vagy 1 nagy fej vöröshagyma
2 evőkanál mustár
25 dkg Ráma margarin
só, őrölt bors

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, sárgájukat kivesszük. A tojások sárgáját a margarinnal habosra keverjük. A tojások fehérjét és a hagymát apróra vágjuk, a mustárral, sóval és borssal együtt a tojásos krémhez keverjük. Ha szükséges sóval, borssal, mustárral után ízesítjük. Hűtőszekrényben legalább egy órát állani hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóskenyérre, friss péksüteményre kenve finom vacsora.

Forrás: mamakonyhája.extra.hu

Zana József többféle krémsajtot használt és pirospaprikát is tett bele

Főétel:

Lecsó



Sült húsok









Desszert:

Bólé - ananász, körte, alma

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Mit főztek a sztárok a Hal a tortán-ban? ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO