Zana József menüje
Zana József egyszerű, de ízletes ételeket készített vendégeinek
Menüje:
Előétel:
Lengyel tojás
Recept:
Hozzávalók:
6 db tojás
1 csokor újhagyma vagy 1 nagy fej vöröshagyma
2 evőkanál mustár
25 dkg Ráma margarin
só, őrölt bors
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, sárgájukat kivesszük. A tojások sárgáját a margarinnal habosra keverjük. A tojások fehérjét és a hagymát apróra vágjuk, a mustárral, sóval és borssal együtt a tojásos krémhez keverjük. Ha szükséges sóval, borssal, mustárral után ízesítjük. Hűtőszekrényben legalább egy órát állani hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóskenyérre, friss péksüteményre kenve finom vacsora.
Forrás: mamakonyhája.extra.hu
Zana József többféle krémsajtot használt és pirospaprikát is tett bele
Főétel:
Lecsó
Sült húsok
Desszert:
Bólé - ananász, körte, alma
Seja o primeiro a comentar
Megjegyzés küldése