2009. január 22., csütörtök

Csősz Bogi menüje



Milyen fogásokkal várta Bogi a vendégeit?


Bogi hatfogásos vacsorája nagyon nem jött be a vendégeknek. A szokatlan alapanyagok szokatlan ízharmóniája nem nagyon ízlett senkinek, volt egy-egy harapás amit letudtak nyelni :)
Bogi az édesburgonyát ajánlotta nagyon, szerinte az nagyon finom, a vendégek az étkezési banánnal voltak némiképpen elégedettek, mivel annak nem volt íze, "nem jó, de legalább nem rossz"



Előétel-főétel:

Cassava, Maumba, Fumbwa











Pondu: makréla hús van benne, olyan fűszerrel, ami olyan, mint a "tapióka"






Csak feltűnt, hogy "magyar" tejet használ a speci afrikai fánkhoz, vajon azt miért nem afrikait vásárolt?





Desszert:
Mikate - földimogyorószósszal készült fánk


Mogyorókrémes fánk

Hozzávalók: 0,03 kg liszt, burgonyagombóc por, élesztő, só, mogyorókrém
A burgonyagombóc porból liszttel és élesztővel a szokásosnál keményebb tésztát készítünk (pihentetésnél lágyul). Forró olajban kisütjük, és mogyorókrémmel töltjük, illetve kenjük

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Mit főztek a sztárok a Hal a tortán-ban? ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO