Lakatos Márk menüje
Lakatos Márk különleges, minőségi alapanyagokat válogatott a vacsorához:
Előétel:
Spanyol sonka különlegességek
saláta különlegességekkel:
körtés rockfort sajtos, diós, tejszínes
céklás, olivás, kapros,
avokádós, fenyőmagos, kicsilányos püré
Pisztráng
Főétel:
garnélafarok, kagyló,
Bélszín zellerpürével, spárgával
Desszert:
Gyümölcssaláta citromfagyival
mindenféle "érdekes" gyümölcs, ananász, eper, mangó, pici friss gyömbér, mentalevél, tőzegáfonya megfuttatva barnacukorral (átforgatva megnyílik a bőre és a zamata jobban kijön)
friss, könnyű, könnyed, száraz, savanykás dolog Márk szerint,
Fekete Laci szerint brrrrrrr, nagyon savanyú ...
Seja o primeiro a comentar
Megjegyzés küldése