2009. január 23., péntek

Lakatos Márk menüje




Lakatos Márk különleges, minőségi alapanyagokat válogatott a vacsorához:





Előétel:

Spanyol sonka különlegességek

saláta különlegességekkel:
körtés rockfort sajtos, diós, tejszínes
céklás, olivás, kapros,
avokádós, fenyőmagos, kicsilányos püré




Pisztráng








Főétel:

garnélafarok, kagyló,


Bélszín zellerpürével, spárgával








Desszert:

Gyümölcssaláta citromfagyival
mindenféle "érdekes" gyümölcs, ananász, eper, mangó, pici friss gyömbér, mentalevél, tőzegáfonya megfuttatva barnacukorral (átforgatva megnyílik a bőre és a zamata jobban kijön)



friss, könnyű, könnyed, száraz, savanykás dolog Márk szerint,
Fekete Laci szerint brrrrrrr, nagyon savanyú ...


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Mit főztek a sztárok a Hal a tortán-ban? ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO